O Nama

Platna Institucija Capital Transfer MNE d.o.o se bavi uslugom brzog transfera novca. Capital Transfer MNE je dobio licencu od Centralne banke Crne Gore u june 2015. godine na osnovu koje pruža platnu uslugu u skladu sa važećom regulativom, Statutom i ostalim internim aktima.

Zastupamo renomiranu kompaniju Ria Money Transfer za tržište Crne Gore, koja je u svijetu zastupljena u preko 160 zemalja i ima mrežu lokacija veću od 435 000.
Naša usluga je klijentima dostupna preko naših ovlašćenih agenata Pošte Crne Gore , Lovćen banke a.d I Mtel-a I to na 70 uplatno-isplatnih tačaka širom Crne Gore.

U cilju pristupačnosti klijentima kostantno radimo na proširenju naše mreže uplatno-isplatnih lokacija, preko naših renomiranih partnera.

Licencu za rad od Centralne Banke Crne Gore smo dobili 2015. godine, a sa radom smo zvanično počeli 4. januara 2016. godine u našoj kancelariji u Njegoševoj 7, Podgorica.
U novembru 2016 počeli smo sa pružanjem usluge brzog transfera novca preko našeg agenta Lovćen Banke, sa trenutno 14 njihovih filijala širom Crne Gore.
U aprilu 2017. počeli smo sa pružanjem usluge brzog transfera novca preko našeg agenta Pošta Crne Gore, u 52 njihove filijale. U planu imamo proširenje naše mreže uplatno-isplatnih lokacija, radi što lakšeg pristupa naše usluge našim klijentima.

U oktobru 2017 godine, počeli smo sa uslugom brzog transfera novca preko našeg agenta M:tel-a.


Pogledaj Lokacije

Zašto izabrati Riu?

Kompanija ima više sjedišta i regionalnih predstavništava širom svijeta, sa globalnim sjedištem smještenim u Kaliforniji, SAD.

Pored usluga prenosa novca, Ria na tržištima nudi unovčavanje čekova, plaćanje računa, razmjenu valuta i digitalni pripejd sadržaj.

Osnovana 1987. godine, kompanija je izrasla iz jedne prodavnice u Njujorku i postala jedna od najvećih kompanija u prenosu novca na svijetu.
2007. godine, Riu je kupila kompanija Euronet World Wide, lider u obradi sigurnih elektronskih finansijskih transakcija.

Brzi Transfer

Ukoliko plaćate karticom, transfer se obično isporučuje u roku od 15 minuta. Sa druge strane, dostavljanje bankovnih transfera može potrajati do 4 radna dana.
Mobilne isporuke su gotovo trenutne.

Niske cijene provizije

Ria sa ponosom može da kaže da ima najkonkurentnije cijene provizija na tržištu.


Povjerljivo i sigurno

Ria je u vlasništvu kompanije Euronet World Wide. To joj daje izuzetno jaku finansijsku osnovu i znači da imaju sposobnost da obezbijede brze i pouzdane transfere novca širom svijeta.


Zašto Ria?

Na preko 435 000 lokacija, u 160 zemalja svijeta.


U našoj kompaniji se ponosimo uslugama koje pružamo, kulturom naše kompanije i raznolikošću naših ljudi.

Misija

Još od otvaranja naše prve tačke 1987. godine, postali smo treća u svijetu kompanija za transfer novca. I tu se ne zaustavljamo!
Cilj Ria Money Transfera je da bude najnaprednija kompanija za brzi transfer novca u svijetu.

Vizija

Naš cilj je jasan. Težimo ka ponudi najjednostavnije, najpouzdanije i najekonomičnije usluge brzog transfera novca. Nastojimo da teško zarađen novac bude sigurno poslat primaocima, ma gdje se na svijetu nalazili.

ria company